Overset af Google?

Dine kunder er på google – så enkelt er det.
Vi giver dig en step by step guide til, hvad du skal gøre,
for at blive synlig på google.

Og tænker du lige nu:

  • Hvad er det nu lige helt præcist, SEO er?
  • Hvorfor er det så afgørende for min digitale synlighed?
  • Hvordan gør jeg?
  • Hvad gør jeg først?
  • Hvilke værktøjer kan hjælpe mig?

Det og meget mere får du svar på.

Du bliver ikke SEO specialist! Men når du bruger en halv dag sammen med os, bliver du godt klædt på. For du ved, hvorfor du skal tage kontrollen over din SEO (tilbage), og hvordan du gør det.

Du går herfra godt i gang med at optimere din hjemmeside eller skrive de tekster, der skal ind på din kommende hjemmeside. Du har installeret de programmer, der hjælpe dig. Du er allerede igennem eller godt i gang med din keyword analyse, og du ved, hvad dit næste SEO-træk skal være, og hvor du vil hen.

Din investering er kr. 1795,00 eks moms for 5 timer med 2 undervisere, der til sammen har 45 års erfaring med alle grene af PR & Marketing. Er du deltager på StartUp 24 gennem VIBORGegnens Erhvervsråd, er din iværksætterpris kun kr. 995,00 ekls moms. Venter du, kan du komme med for kr. 1795,00 eks. moms.

Den investering svarer ca. til det, en SEO-specialist skal have for 1 times arbejde med din hjemmeside … og det lærer du jo ikke noget af.

Med et max på 10 deltagere, er der på denne workshop tid til DIG, og når du investerer 5 timer, får du gennemtestede redskaber ind under egen hud, ind på egen PC og ind i egen virksomhed, så du allerede samme aften kan arbejdere videre med SEO – med overblik og resultater i vente.

Skal vi sætte turbo på din markedsføring

Er dit fokus på markedsføring lidt ligesom en motor der står i tomgang?
Du kommer ikke rigtig nogen vejen og … og … Undskyldningerne er mange! Vi VED at vi kan hjælpe dig med at komme i gang – på den rigtig måde, så send os en besked og vi vender hurtigt tilbage.

Ja, tak - jeg vil gerne deltage i et eller flere workshop